HULPKOK

Functie

Jij bent de smaakmaker die de gerechten naar een hoger niveau tilt!


Functieomschrijving

Als hulpkok vervul je een belangrijke rol in de keuken, waarbij je als geen ander weet wat jouw plaats is. Je fungeert als de rechterhand van de chef-kok en werkt samen met hem aan zowel koude als warme keukenbereidingen.

Naast je culinaire talenten, ben je ook een uitstekende voorbereider en een nauwgezette volger van de keukenprocessen. Je zorgt ervoor dat de keuken efficiënt en gestroomlijnd functioneert, wat bijdraagt aan een soepele service. Bovendien heb je ook de verantwoordelijkheid over het besen en ontvangen van voedingsmiddelen, waarbij je ervoor zorgt dat alles op tijd en in goede staat arriveert.

Kortom, als hulpkok ben jij de spil van het keukenteam. Jouw nauwkeurigheid, inzet en kennis van voedsel dragen bij aan de kwaliteit van de gerechten en de tevredenheid van de gasten. Door jouw onmisbare bijdrage blijft het keukenteam goed geolied en succesvol.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die aan de volgende vereisten voldoet

Je hebt genoten van een relevante opleiding of interessante ervaring in de culinaire wereld. Je bent gedreven en gepassioneerd over het vak, en blijft jezelf ontwikkelen door middel van nieuwe uitdagingen en leermogelijkheden. Je bent leergierig en staat open voor feedback en suggesties. Je hebt basis kooktechnieken onder de knie en kunt hiermee zelfstandig aan de slag. Samenwerken met een team motiveert jou en je krijgt energie van het delen van kennis en ideeën. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met tijdsdruk. Flexibiliteit schrikt je niet af en je kunt je aanpassen aan veranderende omstandigheden. Je kunt planmatig werken en structuur aanbrengen in jouw werkzaamheden. Je bezit discipline en kunt jezelf aan de regels en procedures houden, die gelden binnen onze keuken. Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Een soort product bereiden Traiteurproducten De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Een soort product bereiden Nagerechten, ijs Groenten en fruit wassen en schoonmaken Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De ingrediënten doseren en mengen Gerechten bereiden Europees De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Gerechten bereiden Regionale specialiteiten Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) De activiteiten van een team coördineren De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Een soort product bereiden Sauzen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Een soort product bereiden Vlees Een soort product bereiden Vis, zeeproducten De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Aanbod

Bij ons krijg je een volwaardige plek binnen ons team en mag je de volgende dingen verwachten


Aantrekkelijk verloningspakket, dat rekening houdt met jouw ervaring en prestaties.

Familiale en gezellige werkomgeving, waarin je jezelf op je gemak voelt en je collega’s als een tweede familie beschouwt.

We streven naar een goede balans tussen werk en privé, daarom zijn de weekenden en de uren bespreekbaar.

Bij ons kun je dus rekenen op een compleet en flexibel aanbod, waarin we jouw wensen en behoeften als medewerker voorop sen. We waarderen jouw inzet en dragen graag bij aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Solliciteren

Employer
/

 


HULPKOK
2024-05-14 - 2024-05-29

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: WORTEGEM-PETEGEM

Land: België
Postal Code: 9790
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share